Genderdysforie test – Deel 2 van 10

Wanneer je als man of vrouw een geslachtsverandering ondergaat komt er veel op je af. Van het ontdekkingsproces tot aan de daadwerkelijke operatie. Daar tussenin vormt Lasercentrum Biltstraat een kleine, maar belangrijke schakel. Wij behandelen overbeharing bij geslachtsverandering met laser.

Onze 4 klinieken zijn allemaal aangemerkt als contractueel partner van het VUmc. Inmiddels hebben wij meer dan 125 personen in dit proces begeleid.

Vind je het ook lastig om goede informatie over dit onderwerp te vinden? Met onze 10-delige blogserie proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. In dit artikel lees je alles over: ‘Genderdysforie test’

Genderdysforie test

Je twijfelt… ‘Ben ik transgender of transseksueel? Of ben ik het toch niet?’ Begrijpelijke vragen waar geen duidelijk antwoord op te geven is. Er bestaat geen online genderdysforie test die uitsluitsel geeft. Wel is er veel goede informatie te vinden die je helpt. Deze informatie hebben we voor je in kaart gebracht.

Transgenderinfo.nl – Ben ik transgender?

Op deze website krijg je duidelijk advies over hoe je erachter komt of je transgender bent. Kort samengevat is het advies:

  • Lees over ervaringen van andere transgender personen
  • Praat met gespecialiseerde therapeuten
  • Breng een bezoek aan een ontmoetingsgelegenheid
  • Praat met transgender personen, bijvoorbeeld op een forum

Meer lezen? Ga naar transgenderinfo.nl.

Patiëntenorganisatie Transvisie – Voor jou, je familie en andere naasten

Deze website bezit een schat aan waardevolle informatie over het onderwerp genderdysforie. Niet alleen als je zelf zoekende bent naar je genderidentiteit. Er is ook veel informatie beschikbaar voor familie, vrienden en andere naasten. Ook zij zoeken naar antwoorden op vragen.

Meer lezen? Ga naar transvisie.nl.

Iedereenisanders.nl – Genderdysforie test voor jongeren

Op deze website beantwoord je 22 vragen van een online genderdysforie test. Na het invullen van de test ontvang je een opsomming met informatie gericht op jouw situatie. Handig dus!

De online test starten? Naar de test.

Ons advies: verdiep je en zoek contact

Bekijk de websites hierboven en doe informatie op. Lees ervaringen van anderen, bekijk video’s of doe de online test. Herken je jezelf in de verhalen? Praat erover. De opgesomde organisaties zijn er om jou te helpen. Het zal voor opluchting zorgen.

Meer lezen? Bekijk de andere artikelen uit deze serie, of ga direct naar deel 3: Symptomen van genderdysforie.

Over ons

Bij Lasercentrum Biltstraat ontvangen wij regelmatig transmannen en transvrouwen die een geslachtsverandering ondergaan. Wij vormen een kleine, maar specialistische schakel in dit uitvoerige proces. Wij behandelen overbeharing bij geslachtsverandering met laser. Meer weten? Neem contact op.

© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken