Mijn huid ziet er oud en vermoeid uit

Iedere keer dat je in de spiegel kijkt, zie je het weer. Je huid is niet zo mooi en gezond zoals het eerder is geweest. Je wordt ouder maar dat hoeft niet de oorzaak te zijn dat je huid er minder mooi uit ziet. Huidproblemen kunnen ook een oorzaak zijn van een oud en vermoeid uitziende huid. Toch wil je er iets aan laten doen en dat is begrijpelijk. Eigenlijk heeft jouw huid een opknapbeurt nodig, maar hoe doe je dat nu?

Boost je huid!

Om je huid een opfrisbeurt te geven, zijn er meerdere mogelijkheden om je huid een boost te geven. Een korte boost of een lange boost? We hebben meerdere opties die we graag aan je voorleggen.

Het verwijderen van de gehele huidlaag

Een oudere methode die voorheen vaak gebruikt werd, is het weghalen van de gehele huidlaag. Bij deze behandeling is de kans op complicaties groot. De kans op complicaties is groter omdat de huid een langere tijd niet functioneert zoals normaal aangezien de huid volledig moet herstellen.

Anti-age crèmes

De anti-age crèmes zijn er in overvloed, de een beter dan de ander. Anti-age crèmes zorgen ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om de celdeling bezig te houden. Hoe ouder je wordt, hoe langzamer dit proces gaat en dat is precies wat deze crèmes proberen te voorkomen. Het nadeel aan de crèmes is dat je deze iedere dag dient te gebruiken en daarnaast werkt de ene crème beter dan de ander.

Peelings

Het gebruikt van een vloeistoflaag die op de bovenste huidlaag aangebracht wordt, noemen wij een peeling. De naam peeling komt van het feit dat de bovenste huidlaag er als het ware af ‘’peelt’’. De peeling zorgt ervoor dat er een frisse en jonge huidlaag ontstaat. Bij Huidzorg klinieken werken wij met de peelings van Dermaquest omdat Dermaquest een ruim aanbod heeft met diverse peelings met verschillende hersteltijden voor een aanpak op maat.

De gefractioneerde Co2 laser

Een gefractioneerde Co2 laserbehandeling, is een behandeling waarbij de kans op complicaties kleiner is. Er worden heel veel kleine gaatjes in de huid gemaakt waardoor de huid eigenlijk niet beschadigt. De energie van de laser komt door de gaatjes, onder de huid terecht. Op dat moment wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en dat zorgt voor een strakkere en dikkere huid die er jong, fris en verzorgd uit ziet.

Bij behandelingen als huidvernieuwing is het belangrijk om met een specialist op dit gebied aan de slag te gaan voor een optimaal resultaat. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en helpen bij het opstellen van een plan op maat. Neem contact op met onze specialisten om een plan om maat te maken.

© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken