De voordelen van laser ontharen

Laser ontharen is de laatste jaren erg populair geworden. Met name het ontharen van je benen, oksels en je bikinilijn. Steeds meer vrouwen kiezen voor de doeltreffende laserbehandelingen. Waarom maken zij deze keuze? En wat zijn de voordelen van een laserbehandeling? We leggen graag aan je uit waarom laserbehandelingen helemaal ‘’hot’’ zijn.

Korte tijd voor behandelingen

Snel resultaat! In slechts één laserflits worden er meerdere haren vernietigd waardoor je minder lang nodig hebt dan met bijvoorbeeld een elektrische behandeling. Hoe meer haren je in een keer kan vernietigen hoe meer tijd jou dat natuurlijk bespaart. Als we het vergelijken met bijvoorbeeld scheren, dan bespaart een laserbehandeling je een hoop tijd. Handig, toch?

Doeltreffende technologie

Doordat laserapparatuur met lichtflitsen tot aan de haarzakjes kan komen, is de technologie een stuk effectiever in vergelijking met andere soorten behandelingen. Zodra de haarzakjes vernietigd worden, zal er minder tot geen haargroei meer plaatsvinden waardoor jij je niet meer hoeft te scheren. Het snel en effectief vernietigen van de haarzakjes zorgt voor een doeltreffende werking waardoor je minder behandelingen nodig hebt.

De behandeling is pijnloos

Bijna iedereen die de laserbehandeling ondergaat is van mening dat het niet tot nauwelijks pijnlijk is. Natuurlijk kan het af en toe wel eens voelen als een klein prikje maar het zal geen vervelende pijn zijn.

Het resultaat is voor altijd

Op het moment dat je kiest voor laserbehandelingen, kies je voor het definitief verwijderen van de haartjes op de plek die jij wenst. Doordat de doeltreffende laserbehandeling gebruikt wordt komt er niet zomaar meer haargroei terug. Daarom kun jij voor altijd gedag zeggen tegen die haartjes!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onze huidspecialisten kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om laserbehandelingen in te zetten voor ontharing. Neem contact op om een gratis en vrijblijvend eerste afspraak te maken.

© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken