Definitief ontharen? Check deze 7 weetjes!

Wanneer je aan de slag gaat met het ontharen van lichaamsdelen, zul je vragen hebben. Misschien dat deze 7 weetjes alvast wat vragen bij je weg nemen. Lees je mee?

Wanneer kan ik het beste starten met laserbehandelingen?

Het beste moment om te starten met laserbehandelingen is net na de zomer. De reden hiervoor is dat er tussen iedere behandelingen minimaal 6 weken moet zitten, dat samen met minimaal 6 sessies zorgt ervoor dat je voor de volgende zomer klaar bent. Gladde benen in de zomer? Start dan tijdens het begin van de herfst! Na een behandeling is het belangrijk om zon te vermijden, dat is een stuk makkelijker in de herfst en de winter.

Kunnen alle huidtypes behandeld worden?

Wij hebben verschillende professionele lasers waardoor wij alle huidtypes kunnen behandelen. Echter komen er ook andere factoren kijken bij ontharing door middel van een laser. Zo is de kleur en de dikte van de haartjes ook een belangrijke factor bij het ontharen. Hoe donkerder de haartjes van kleur zijn, hoe effectiever en hoe meer resultaat de behandelingen op zullen leveren.

Hoe duur zijn laserbehandelingen?

Hoe ‘’duur’’ onze behandelingen zijn, hangt af van de manier waarop je ernaar kijkt. Wanneer je de kosten legt naast de kosten die je anders zou maken voor het harsen, waxen en scheren, valt het natuurlijk reuze mee. Op lange termijn is het laser ontharen dan namelijk veel goedkoper. De prijs die het daadwerkelijk kost, hangt af van het aantal behandelingen die je nodig hebt. Het aantal behandelingen schatten we tijden een eerste en vrijblijvend consult met een van onze huidspecialisten.

Doet laserbehandeling pijn?

De ‘pijn’ wordt door iedereen weer anders ervaren. De behandeling voel je altijd maar van echte pijn kunnen we niet spreken. In de meeste gevallen voelt het aan als een speldenprikje. Doordat we tijdens de behandeling je huid goed koelen voorkomen we al een hele hoop pijn.

Helpt laseren ook tegen ingegroeide haren?

Ja, dat kunnen we je verzekeren. Ingegroeide haren zijn na laserbehandelingen definitief verleden tijd. De huid wordt veel rustiger door de behandeling en daardoor groeien haren niet meer in. De haarzakjes worden vernietigd waardoor er überhaupt geen haargroei meer plaats vindt.

Kunnen zowel mannen als vrouwen behandeld worden?

Zowel mannen als vrouwen kiezen steeds vaker voor het ontharen met laserbehandelingen. De meeste mannen kiezen voor behandeling van de rug, schouders, buik en borst. Vrouwen kiezen vaker voor de bikinilijn en benen.

Is er verschil met thuisapparatuur?

Er is een enorm groot verschil met thuisapparatuur. Deze apparaten zijn kwalitatief gezien niet te vergelijken met de professionele lasers van onze huidspecialisten. Het grootste verschil in de kwaliteit zit in het energieniveau van de producten. De lasers van onze huidspecialisten zijn dan ook een stuk zwaarder en kunnen schade aanrichten als je dit zonder training en opleiding zou gebruiken. Kies daarom ook altijd voor een ervaren huidspecialist die BIG-geregistreerd is, zo ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit.

© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken