Tatoeage verwijderen van verschillende soorten en maten

Heb je spijt van je tatoeage? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen. Wij van Huidzorg Laserklinieken zijn namelijk al 20 jaar gespecialiseerd in het verwijderen van ‘tattoos’.

Met de juiste lasers kunnen wij uw tatoeage verwijderen met een fantastisch resultaat. Wij hebben de Q-plus laser en de Pico laser in ons bezit. Alle verschillende golflengten zijn aanwezig om al de kleuren in de tatoeage te verwijderen.

Tatoeage Verwijderen 25-40% sneller met de Pico laser

Door de jaren heen zijn de ontwikkelingen omtrent het verwijderen van een tatoeage niet stil blijven staan. De Pico laser maakt gebruik van een lasertechniek waarbij de inkt van een tatoeage kapot wordt gemaakt, zelfs in kleinere stukjes dan met een andere laser. Hierdoor gaat het verwijderen van je tatoeage 25-40% sneller dan met een andere laser.

De kleine stukjes inkt worden opgeruimd door het lichaam en uiteindelijk afgevoerd via de natuurlijke weg zoals je urine. Na 8 weken kan Huidzorg Laserklinieken een vervolg behandeling uitvoeren om andere delen inkt van de tatoeage te verwijderen.

Black VS Color Tattoo

Tatoeages bevatten tegenwoordig verschillende inktsoorten en kleuren. Dit is de reden dat de behandeling per tatoeage verschilt. Over het algemeen is de inktsoort van kleur nét wat hardnekkiger dan zwarte inkt, maar dit ligt er ook aan in welke mate de inkt is ingebracht in de huid.

Wij beschikken over verschillende lasers waardoor we altijd het meest geschikte laser kunnen inzetten voor het verwijderen van jouw tatoeage. Of de tatoeage zwart of gekleurd is, maakt voor ons niets uit.

Onderstaand zie je welke golflente noodzakelijk is voor welke kleur inkt.

Houd je aan deze regels

Om het beste resultaat te garanderen is het belangrijk om je aan onderstaande regels te houden:

  • UV-straling vermijden;
  • Zongebruinde huid kunnen wij niet laseren;
  • Huidreactie die je na de behandeling kunt verwachten, bestaande uit roodheid, zwelling, puntbloedingen en eventueel korstjes of blaasjes;
  • De eerste 7-10 dagen geen gebruik maken van sauna, hete baden en zwemmen;
  • 8 weken minimaal tussen de behandelingen in;
  • Meerdere behandelingen noodzakelijk;
  • Bij zwangerschap voeren wij geen behandelingen uit.

Wil je een gratis consult in willen plannen, neem dan contact met ons op via info@huidzorglaserklinieken.nl of 030 214 59 09!

Dit blog is geschreven door Carmen Schell, huidtherapeut Huidzorg Laserklinieken.

© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken