Niet de gewenste vorm? Laat dan je permanente make-up verwijderen

Permante make-up is handig om te laten zetten zodat je meer tijd hebt voor andere dingen, dan het goed tekenen van je wenkbrauwen. Helaas komt het weleens voor dat je toch niet helemaal blij bent met de kleur of vorm. In dit geval kan Huidzorg Laserklinieken de permanente make-up verwijderen.

Permanente make-up van de oogleden, kunnen wij niet altijd behandelen omdat, we hiervoor te dicht bij het oog moeten laseren. Mocht je het lijntje storend vinden, dan adviseren wij om contact op te nemen met een dermatoloog om te kijken of hij/zij een speciale bescherming heeft voor op het oog zodat er wel gelaserd kan worden.

Snel behandeld dankzij het Pico laser

Door de jaren heen zijn de ontwikkelingen omtrent het verwijderen van permanente make-up niet stil blijven staan. De Pico laser maakt gebruik van een lasertechniek waardoor de inkt van de ‘make-up’ kapot wordt gemaakt. In kleinere stukjes zelfs dan met een andere laser. Hierdoor gaat het verwijderen van de permanente make-up 25-40% sneller!

De kleine stukjes inkt worden opgeruimd door het lichaam en uiteindelijk afgevoerd via de natuurlijke weg zoals je urine. Na 8 weken kun je een vervolg behandeling inplannen om andere delen inkt van de permanente make-up te verwijderen. Wil je een consult plannen? Neem dan contact met ons op via info@huidzorglaserklinieken.nl of 030 214 59 09!

Black VS Color

Permanente make-up bevat verschillende inktsoorten en kleuren. Het behandelplan verschilt daardoor per persoon. Of de permanente make-up nu een donkere of lichte kleur heeft, maakt voor onze lasers niets uit. Onderstaand lees je welke golflengte noodzakelijk is voor het verwijderen van welke kleur inkt.

permanente make-up verwijderen

Hou je aan deze regels voor optimaal resultaat

Hier moet je rekening mee houden bij het verwijderen van de tatoeage:

  • UV-straling vermijden en gebruik van SPF 50;
  • Zongebruinde huid kunnen wij helaas niet laseren;
  • Huidreactie die je na de behandeling kunt verwachten, bestaande uit roodheid, zwelling, puntbloedingen en eventueel korstjes of blaasjes;
  • De eerste 7-10 dagen geen gebruik maken van sauna, hete baden en zwemmen;
  • 8 weken minimaal tussen de behandelingen in;
  • Meerdere behandelingen noodzakelijk;
  • Bij zwangerschap voeren wij geen behandelingen uit.

Wil je een consult in plannen? Neem dan contact met ons op via info@huidzorglaserklinieken.nl of 030 214 59 09!

Dit blog is geschreven door Carmen Schell, huidtherapeut Huidzorg Laserklinieken.

Categorie: PMU
© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken