Huidverjonging: de verwachtingen vs de werkelijkheid

Er zijn verschillende redenen om een huidverjonging behandeling te nemen. Kies je voor huidverjonging om wat rode vlekjes en pigmentvlekken aan te pakken? Dan zijn de resultaten anders dan wanneer je kiest om rimpels te verminderen. Voor beide opties zijn andere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Een groot aanbod

Binnen de huidverjonging is er een groot aanbod producten en behandelingen. Je kunt zelf met producten starten, maar je kunt ook terecht bij een kliniek of praktijk zoals de onze. Waar doe je nu goed aan? Dat is altijd afhankelijk van jouw wensen en wat je aan wil pakken.

De belangrijkste keuze die je kunt maken is om altijd voor erkende producten en bedrijven te kiezen. Bedrijven krijgen niet voor niets een erkenning. Er zijn veel verschillende bedrijven en producten en binnen producten zijn er vaak ook weer verschillende varianten. Maak dan maar eens de juiste keuze. Wees verstandig en kies voor een erkend bedrijf, een huidspecialist kan je altijd de juiste mogelijkheden laten zien.

Reële verwachtingen

Wil je graag van wat littekens, pigmentvlekken en rode vlekjes af? Dan is huidverjonging door middel van lasers een ideale oplossing. Huidverjonging werkt namelijk erg goed op het moment dat de huid in de beginnende fase van veroudering zit. Wanneer je eenmaal last hebt van grote rimpels en diepe groeven, is het bijna onmogelijk om deze weg te krijgen.

Het aanpakken van pigmentvlekken, roodheid of vlekjes in je gezicht zal snel resultaat opleveren. Fijne lijntjes die aangepakt worden, kosten meer tijd en daarbij duurt het langer voor het resultaat zichtbaar is. De diepere huid moet aangepakt worden en de aanmaak van collageen moet gestimuleerd worden. Deze aanpak is op langere termijn zeer effectief.

Benieuwd wat onze huidspecialisten voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek kijkt een huidspecialist mee naar jouw situatie en volgt een passend advies.

© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken