Wat kost laserontharing

Ongewenste haargroei is vervelend en een kwaal waar veel mensen last van hebben. Je kunt deze haren verwijderen door te scheren of harsen, maar dit zorgt vaak voor lelijke bultjes of irritaties. Daarnaast is het verwijderen van haren door middel van scheren of harsen niet definitief. Laser ontharen is dat wel! Maar wat kost laserontharing?

Wat is laserontharing?

Laser ontharen is de meest affectieve manier om van ongewenste haren af te komen. Veel vrouwen willen niet dagelijks hun benen, oksels of schaamstreek scheren. Het kost niet alleen tijd, de haartjes komen na verloop van tijd ook weer terug. Bovendien kan het ontzettend jeuken of irriteren na het scheren of harsen.

Als je voor altijd van die ongewenste haargroei af wil, is een laserbehandeling de beste optie. Hiermee worden de haartjes namelijk definitief verwijderd. Maar wat is het precies?

Bij laserontharing gebruiken we lasertechniek. Deze laser vernietigd de haarzakjes waardoor er geen haartjes meer kunnen groeien. De behandeling is pijnvrij en kan op elk gebied van het lichaam worden toegepast. Doordat we met verschillende lasers werken, kunnen we elk type huid kan behandelen.

Wat kost laserontharing?

Het weglaseren van haren is de meest effectieve manier om van ongewenste haren af te komen. Maar wat kost laserontharing? De kosten zijn afhankelijk van het lichaamsdeel dat onthaart dient te worden evenals het aantal behandelingen. Er zijn namelijk zo’n 6 tot 15 behandelingen nodig.

Voordelig ontharen

Veel mensen denken, ten onrechte, dat laser ontharen duur is. Dat is niet zo. Een behandeling is al mogelijk vanaf €80. Denk aan het ontharen van de bovenlip, kin of wenkbrauwen. Het ontharen van een bikinilijn kost zo’n €200.

Een overzicht van al onze prijzen vind je hier.

Voordelen van laseren

Het grootste voordeel van het weglaseren van haren, is dat het definitief is. Er zitten echter nog meer voordelen aan. Zo scheelt het ook een hoop tijd. Je hoeft namelijk niet meer te scheren of harsen. Zeker in de zomer is dat makkelijk. Daarnaast heb je ook geen last meer van irritaties of jeuk na het scheren of harsen. Je bespaart ook nog eens op harsbehandelingen.

Direct ontharen

Na een paar behandelingen bij Huidzorgklinieken ben je voorgoed van je ongewenste haren af. Je kunt bij ons direct een afspraak maken. Een van onze specialisten zal dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om jouw situatie te bekijken.

Samen maken we een behandelplan waar we onder andere bepalen welke behandelingen je nodig hebt, hoeveel behandelingen en wat de kosten daarvan zijn. Na de behandeling krijg je van ons uiteraard voldoende nazorg.

© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken