Herfst: ideale periode voor laserontharing

De herfst is bij uitstek een ideale periode voor laserontharing. De gekleurde blaadjes vallen net van de bomen en de winter is nog niet ingezet, maar het is slim om vooruit te kijken. In de herfst tot aan de lente zijn je benen doorgaans bedekt met kleding. Dat verandert zodra het voorjaar van start gaat en je op zonnige dagen je rokje of korte broek uit de kast haalt. Hoe fijn is het dan om al gladde benen of strakke bikinilijn te hebben, en je niet steeds in de weer hoeft te gaan met allerlei hulpmiddelen om de ongewenste haargroei te lijf te gaan. Bereid je daarom nu in de herfst met laserontharing alvast voor op het voorjaar dat komen gaat.

Waarom in de herfst?

Er zijn meerdere reden waarom laserontharing bij uitstek geschikt is in de herfst. In de zomer is je huid gevoelig voor zonlicht en schijnt de zon veel vaker. Voor je de eerste behandeling ondergaat, is het belangrijk om de zon op het te behandelen lichaamsdeel zes weken te vermijden. Dat is in de zomer lastig, maar in de herfst meestal geen enkel probleem. Bovendien zijn er voor het ontharen van je benen, oksels of bikinilijn net als voor je gezicht meerdere behandelingen nodig. Als je nu met laserontharing begint dan heb je daar in de lente al optimaal gemak van en in de zomer natuurlijk ook.

  • Gemakkelijker om uit de zon te blijven
  • Minder gevoeligheid voor zonlicht
  • Meerdere behandelingen nodig
  • Klaar voor de lente en de zomer

Starten in de herfst, klaar in de lente

Wil je voor altijd gladde benen, oksels, gezicht of bikinilijn? Dan is de herfst het ideale moment om daar in de lente van 2022 al de vruchten van te plukken. Laserontharing is een behandeling, waarbij je definitief van alle haartjes verlost bent. Hoe fijn is dat? Je hoeft nooit meer een scheermesje te pakken, die je misschien al een keer te vaak hebt gebruikt en bot is. Zo hoef je ook nooit meer naar de winkel om ontharingscrème te kopen of hars te gebruiken om haartjes te verwijderen.

In goede handen

Je bent bij onze huidtherapeuten voor laserontharing in goede handen. Wij hebben in de twintig voorgaande jaren in onze laserkliniek al meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd, waaronder uiteraard laserontharing. Daarbij hebben wij altijd oog voor de het leveren van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij zijn professioneel, vakkundig en persoonlijk, en dat merk je vanaf het eerste contact.

Geschikt voor iedere huidtype

Laserontharing is voor elk huidtype geschikt. Wij hebben verschillende lasers tot onze beschikking voor uiteenlopende huidtypen om haartjes definitief te verwijderen. Daarom gebruiken onze huidtherapeuten altijd een laser die is afgestemd op je huid. Dat is belangrijk, want de ene laser is bijvoorbeeld geschikt om haartjes definitief van een donkere huid te verwijderen en een andere laser is meer geschikt voor een lichte huid.

Voldoende pigment is belangrijk

Het is bij laserontharing wel belangrijk dat de haartjes over voldoende pigment beschikken. Als dat niet het geval is dan zijn deze haartjes niet te behandelen met een laser. Er zijn verschillende soorten haar die geen pigment hebben. Het gaat hierbij om witte haartjes net als om rode en grijze haren. In aanvulling daarop geldt voor donshaartjes dat deze maar beperkt pigment hebben en daarom ook haast niet te behandelen zijn.

Slim om nu te starten: 6 tot 15 behandelingen nodig

Het is zoals nu, in de herfst op de drempel van de winter slim om te starten met laserontharing. Er zijn namelijk afhankelijk van het lichaamsdeel 6 tot 15 behandelingen nodig om de haartjes definitief te verwijderen. Na elke behandeling geldt dat er een rustperiode nodig is voordat de volgende kan plaatsvinden. Houd maar rekening met een periode tussen vier en zes weken.

Boek je gratis eerste consult in de herfst

Wil je goed voorbereid zijn op het voorjaar dat straks al sneller dan je denkt weer voor de deur staat? Boek dan nu in de herfst je gratis eerste consult voor laserontharing. Onze huidtherapeut legt je dan nog veel meer uit over de laserbehandeling en kijkt naar jouw situatie. Daarbij krijg je alle gelegenheid om natuurlijk zelf vragen te stellen. Aan het einde van het gratis consult volgt er een behandelplan. Je hoeft pas na ontvangst van het behandelplan te bepalen of je laserontharing definitief doorzet. Doe je dat? Dan volgt er een afspraak voor een eerste behandeling voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei.

Reken maar op nazorg van onze kant

Het is fijn om te weten dat onze expertise ook op de periode na de behandelingen voor laserontharing van toepassing is. Zo voorzien wij je van een uitgebreid advies met wat het beste is om wel en niet te doen. Heb je nog vragen na de behandeling dan staan wij ook nog gewoon voor je klaar. Jouw huid is niet voor niets onze zorg. Heb je nu vragen? Neem dan contact op met Huidzorg Klinieken.

© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken