Ervaringen met Huidzorg Klinieken

Als je ervoor kiest om een laserbehandeling te ondergaan, dan ga je op zoek naar een betrouwbare kliniek met veel ervaring. Op deze pagina lees je dan ook over ervaringen van anderen met Huidzorg Klinieken.

Naast deze persoonlijke verhalen van onze cliënten spreekt onze ervaring uit de ruim 125.000 behandelingen die wij in zo’n 20 jaar tijd hebben uitgevoerd. Daarnaast zijn al onze huidtherapeuten BIG geregistreerd. Door middel van nascholing worden zij regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwe behandelingen en technieken.

030-214 5909Lees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • :

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • :

296 beoordelingen

David uit Roosendaal

Datum:

11-05-2019

Aanbeveling:

ja

Behandeling:

Pigmentvlek verwijderen

Vestiging:

Utrecht

Ervaring:

Vorige week voor de 2e keer een behandeling gehad bij Gitte. Gitte is goed in haar werk en legt alles duidelijk uit wat ze gaat doen. Ik had een aantal pigmenplekken die ik wat lichter wilde hebben, oa op mijn benen en armen. Dit is goed gelukt, heb er nu 2 behandelingen opzitten en het resultaat mag er nu al wezen.

Totaal oordeel:9,0
Deskundigheid:9,0
Behandeling:9,0
Beoordeling:9,0

A. uit Purmerend

Datum:

10-05-2019

Aanbeveling:

ja

Behandeling:

Tatoeage verwijderen

Vestiging:

Amsterdam

Ervaring:

Karin is heel aardig en goed in haar werk. Ze voert de behandeling altijd zorgvuldig uit. En wat ik ook fijn vind is dat ze altijd lekker kletst met mij, hierdoor vergeet ik eventjes de pijn van de laser..

Totaal oordeel:10,0
Deskundigheid:10,0
Behandeling:10,0
Beoordeling:10,0

R uit Utrecht

Datum:

10-05-2019

Aanbeveling:

ja

Behandeling:

Laser ontharen

Vestiging:

Utrecht

Ervaring:

Altijd goede ervaringen.

Totaal oordeel:8,0
Deskundigheid:8,0
Behandeling:8,0
Beoordeling:8,0

Flower uit Utrecht

Datum:

09-05-2019

Aanbeveling:

ja

Behandeling:

Laser ontharen

Vestiging:

Utrecht

Ervaring:

Word altijd heel fijn geholpen, vriendelijk en deskundig personeel.

Totaal oordeel:10,0
Deskundigheid:10,0
Behandeling:10,0
Beoordeling:10,0

Anoniem uit Utrecht

Datum:

08-05-2019

Aanbeveling:

ja

Behandeling:

Laser ontharen

Vestiging:

Utrecht

Totaal oordeel:10,0
Deskundigheid:10,0
Behandeling:10,0
Beoordeling:10,0

L uit Wervershoof

Datum:

08-05-2019

Aanbeveling:

ja

Behandeling:

Pigmentvlek verwijderen

Vestiging:

Amsterdam

Ervaring:

Karin legt duidelijk uit, geeft goede adviezen en denkt goed mee. Je wordt vriendelijk ontvangen en goed begeleid in het hele proces.

Totaal oordeel:8,0
Deskundigheid:9,0
Behandeling:9,0
Beoordeling:8,7

Datum:

07-05-2019

Beoordeling:10,0

P uit Uden

Datum:

07-05-2019

Aanbeveling:

ja

Behandeling:

Vaatafwijking behandelen

Vestiging:

Eindhoven-Best

Ervaring:

Prima voorlichting, prima behandeling, prima resultaat. Vriendelijke en persoonlijke behandelaar. Erg tevreden.

Totaal oordeel:8,0
Deskundigheid:8,0
Behandeling:8,0
Beoordeling:8,0

Neüs uit Utrecht

Datum:

04-05-2019

Aanbeveling:

ja

Behandeling:

Laser ontharen

Vestiging:

Eindhoven-Best

Totaal oordeel:9,0
Deskundigheid:9,0
Behandeling:9,0
Beoordeling:9,0

J uit Utrecht

Datum:

04-05-2019

Aanbeveling:

ja

Behandeling:

Laser ontharen

Vestiging:

Utrecht

Ervaring:

Ik word graag behandeld door Ingeborg, ze is erg kundig en professioneel .
Altijd vriendelijk en betrokken.

Totaal oordeel:9,0
Deskundigheid:9,0
Behandeling:9,0
Beoordeling:9,0
  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten
  • 20+ jaren ervaring

Ontvang onze gratis brochure

Laserbehandelingen

Laser ontharen - Huidzorg Klinieken

Laser ontharen

Ongewenste haargroei is een veelvoorkomend probleem waar heel veel mensen last van hebben. Haren verwijderen door middel van scheren of harsen heeft vaak rode bultjes, jeuk of ingegroeide haartjes als gevolg. Laser ontharen zorgt voor een glad en blijvend resultaat.

Lees meer
Tatoeage verwijderen - Huidzorg Klinieken

Tatoeage verwijderen

Een tattoo is een verfraaiing van je lichaam, maar soms voelt dat niet zo. Je hebt spijt van een keuze die je in het verleden of recent gemaakt hebt. Je tattoo laten verwijderen is dan een goede optie. Bij Huidzorg Laserklinieken ben je in ervaren en vertrouwde handen.

Lees meer
Permanente make up verwijderen - Huidzorg Klinieken

Permanente make-up verwijderen

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die permanente make-up laten zetten. Bijvoorbeeld het opvullen of inkleuren van wenkbrauwen, een liplijntje laten zetten of het plaatsen van een lijntje rondom de ogen. Veel mensen zijn blij met het resultaat maar helaas zijn er ook resultaten die minder mooi zijn.

Lees meer
Moedervlekken verwijderen - Huidzorg Klinieken

Moedervlek(ken) verwijderen

Vrijwel iedereen heeft een of meerdere moedervlekken op het lichaam. Maar jij ervaart ze als storend. Je moedervlek(ken) laten verwijderen is dan een goede optie. Bij Huidzorg Laserklinieken ben je in ervaren en vertrouwde handen.

Lees meer
Pigmentvlekken verwijderen - Huidzorg Klinieken

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken zijn meestal niet schadelijk voor de gezondheid, maar worden wel als storend ervaren. De vlekken komen het meest voor op lichaamsdelen die blootgesteld worden aan de zon. Dat zijn uiteraard de lichaamsdelen met de grootste zichtbaarheid zoals het gelaat, armen en benen.

Lees meer
Vaatafwijkingen behandelen - Huidzorg Klinieken

Vaatafwijking behandelen

Met laser kunnen vaatafwijkingen prima behandeld worden. Denk bij vaatafwijkingen aan verschillende klachten zoals spataderen, couperose, rosacea, wijnvlekken of andere storende vaatjes.

Lees meer
Rimpels en lijntjes verwijderen - Huidzorg Klinieken

Rimpels en lijntjes verwijderen

In de loop der jaren vermindert de conditie van je huid. Hierdoor kunnen fijne lijntjes en rimpels ontstaan. HuidzorgKlinieken.nl biedt verschillende mogelijkheden om je huid te verjongen en lijntjes en rimpels te verwijderen.

Lees meer
Huidvernieuwing met behulp van co2 laserbehandeling - Huidzorg Klinieken

Huidvernieuwing

Voor huidvernieuwing zetten wij de nieuwste gefractioneerde Co2 laser in. Tijdens de behandeling worden hele kleine gaatjes in de huid gemaakt. De energie verspreid zich daarna onder de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit resulteert in een dikkere en strakkere nieuwe huid.

Lees meer
Acne (jeugdpuistjes) behandelen - Huidzorg Klinieken

Acné behandelen

Acné, in de volksmond ook wel jeugdpuistjes genoemd, is een huidaandoening waar vrijwel iedereen in het leven mee te maken krijgt. De mate waarin en de leeftijd waarop kunnen enorm verschillen.

Lees meer
Littekens verwijderen - Huidzorg Klinieken

Littekens verwijderen

Het hebben van een litteken is voor veel mensen onprettig. Soms is het een herinnering aan een vervelende gebeurtenis. Maar daarnaast wordt een litteken van als cosmetisch storend ervaren. Andere vaak gehoorde klachten over littekens zijn pijn, jeuk en bewegingsbeperking.

Lees meer

Overige behandelingen

Peelings - Huidzorg Klinieken

Peelings

Bij sommige aandoeningen is een laserbehandeling geen (geschikte) optie en bied een behandeling met peeling beter resultaat. In onze kliniek werken wij met verschillende peelings van Dermaquest. Bij een Derma Peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de bovenste laag van de huid (de dode huidcellen) er af ‘peelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn.

Lees meer
Microdermabrasie behandeling - Huidzorg Klinieken

Micodermabrassie behandeling

Heb je last van een doffe, onzuivere huid of kleine acnelittekens? Een microdermabrasie behandeling biedt dan een uitkomst. Microdermabrasie klinkt als een ingewikkelde behandeling, maar dat is het niet.

Lees meer
Ooglid wallen behandelen - Huidzorg Klinieken

Oogleden liften

De oogleden zijn tekenend voor je gelaat en je gezichtsuitdrukking. Hangende oogleden zorgen vaak voor een sombere en vermoeide indruk, terwijl jij je niet zo voelt. Dat is vervelend en vaak cosmetisch storend.

Lees meer
Steelwratjes verwijderen - Huidzorg Klinieken

Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes, ook wel wild vlees of fibromen genoemd, zijn kleine huidgezwelletjes die goedaardig zijn. Ze zijn geheel onschuldig maar kunnen wel cosmetisch storend zijn. Als ze in een gebied zitten waar je de haren wilt scheren, dan zijn de wratjes ook erg vervelend. Gelukkig zijn steelwratjes makkelijk te verwijderen.

Lees meer
Producten - Huidzorg Klinieken

Producten

ZO medical is een productlijn ontwikkeld door dokter Zein Obagi, een dermatoloog uit Amerika. Zijn visie over de huid is anders dan andere merken. Hij behandelt een huidprobleem niet als losstaande aandoening maar vanuit de gedachte de gehele huid gezond te maken en goed te laten functioneren.

Lees meer

Team in beeld

Lasers in beeld

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.