Acne littekens verwijderen

Tijdens je jeugd, maar ook erna, kun je last krijgen van acne. Soms is de acne zo hardnekkig dat er ontstekingen ontstaan die uiteindelijk resulteren in acne littekens. Ook krabben en pulken aan de acne kan cosmetisch storende littekens tot gevolg hebben.

Acne littekens zijn zichtbaar als deukjes en putjes in je huid. Gelukkig kunnen dit soort littekens prima behandeld worden met laser. Dankzij onze vele lasers kunnen wij ieder huidtype behandelen.

Tijdens een 1e gratis en vrijblijvend consult vertelt onze specialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van al je vragen. Bel, of reserveer direct.

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
AVG*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
AVG*

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Je kan met ons in contact komen via onze email, via onze website of telefonisch. Dan kunnen wij met jou vrijblijvend en gratis een consultgesprek plannen met een van onze huidtherapeuten in een van de zes vestigingen.

Tijdens het consult kijken wij naar jouw situatie en je hulpvraag om aan de hand daarvan een behandelplan vast te stellen. Je weet dan precies waar je aan toe bent, hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat je kan verwachten. Daarna maken wij een afspraak voor de eerste behandeling. Indien er tijd is na het eerste consultgesprek en het doornemen van de algemene voorwaarden en informed consent is het mogelijk direct de behandeling te starten.

Na de eerste behandeling plannen wij direct de volgende afspraak, waarbij wij rekening houden met het besproken aantal wachtweken. Je krijgt adviezen mee voor thuis, bijvoorbeeld om je huid tegen de zon te beschermen en waar je verder rekening mee moet houden. Dit alles om tot een optimaal resultaat te komen en je huid zo mooi mogelijk te houden. Je kan altijd na de behandeling vragen stellen of als je later thuis bent per email of telefonisch.

Er zijn gemiddeld drie tot zes behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van de diepte van het litteken en het soort litteken. Er zijn meerdere soorten littekens. Bijvoorbeeld ice pick ofwel een ijspriempje als gaatje in de huid is net even wat lastiger te behandelen. Er zijn in dit geval vaak meerdere behandelingen nodig.

De littekens zijn na de behandeling niet volledig verdwenen, maar wij streven ernaar om een zo hoog mogelijk percentage te bereiken. Het doel van de behandeling is om de zichtbaarheid te verminderen. Het komt voor dat een litteken na de behandeling vrijwel niet meer zichtbaar is, maar dit is onder meer afhankelijk van de kleur, diepte en locatie van het litteken. Wij proberen een zo hoog mogelijk resultaat te bereiken en vooraf schetsen wij voor de duidelijkheid een beeld van het te verwachten resultaat.

Het is niet mogelijk om alle soorten littekens te behandelen. Het gaat dan onder meer om zogenoemde keloïd littekens, waarbij er sprake is van veel activiteit in de huid. Ook speelt het huidtype een rol om gebruik te maken van een bepaald soort laser of dat microneedling uitkomst biedt. Bepaalde huidtypes hebben bijvoorbeeld meer risico op pigmentatie en dan is het niet mogelijk om alle beschikbare middelen in te zetten. In dat opzicht zijn niet alle soorten littekens even goed te behandelen.

Het is mogelijk om doorgaans alle lichaamsdelen te behandelen. Het mooiste resultaat is echter te behalen in het gelaat. Dat komt omdat collageen in de huid van het gelaat het beste reageert. Op de rug is wat dat betreft het bindweefsel wat dikker net als de huid en daardoor lastiger te behandelen. Het resultaat van het behandelen van acne littekens op de rug is dan ook minder in vergelijking met het gelaat.

In bepaalde gevallen valt de behandeling onder de aanvullende zorgverzekering. Het is net als bij het behandelen van actieve acne afhankelijk van de polis welke voorwaarden van toepassing zijn, zoals een leeftijdsgrens. Informeer daarom bij de zorgverzekeraar wat de voorwaarden zijn voor het behandelen van acne litteken om een vergoeding te krijgen.

Wij hebben meerdere behandelopties voor acne, zoals peeling, microneedling, CO2 laser of een Erbium Glass laser inzetten. Een combinatie van behandelopties is eveneens mogelijk. Dit is afhankelijk van waar de littekens zitten net als van de persoonlijke wensen en het doel. Tijdens een consultgesprek komen deze aspecten aan de orde en volgt er een behandelplan op maat.

Het is belangrijk om de huid voor te bereiden met de juiste producten om de huid actief en sterk te maken. Het is eveneens van belang dat er in de huid genoeg collageenactiviteit is. Hiervoor is onder meer vitamine C op de huid te gebruiken net als retinol om de activiteit van collageen te bevorderen. Dit is belangrijk om bindweefsel aan te maken. Bij een minder actieve huid is het resultaat minder mooi. Betreffende nazorg is het aan te raden om een zonbeschermer voor de huid te gebruiken. De huid is na behandeling vaak wat beschadigd en hierdoor ontstaat er een groter risico op pigmentatievlekken door uv-licht. Overigens mag de huid voorafgaand aan de behandeling evenmin zongebruind zijn. Verder krijg je na de behandeling afhankelijk van de intensiviteit van de behandeling het advies bepaalde nabehandelingsproducten te gebruiken.

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Meer informatie over de kosten van deze behandeling lees je bij de tarieven.

Acne littekens verwijderen in beeld

Visia Huidanalyse

Benieuwd hoe het met je huid gesteld is? Visia huidanalyse weet exact wat jouw huid nodig heeft. Meer weten?

Naar Visia Huidanalyse

Acne littekens verwijderen resultaten

Onze klanten aan het woord

Super fijne begeleiding en snelle service

Ik heb drie behandelingen laten doen bij de Huidzorglaserklinieken. Twee door een huidtherapeut en 1 door een dermatoloog. Alledrie de behandelingen vonden plaats in mooie steriele kamers en met kundige en super aardige begeleiding door het personeel. M.n. Joyce heeft mij goed geholpen en met me mee gedacht. Ik ben er blij mee, zit nog in het genezingsproces maar heb goede hoop dat alle plekjes uiteindelijk mooi zullen genezen.
- IJsselstein

Geveldige service; zeer goed bevallen!

Ik bezocht Huidzorg Laserklinieken - Best voor de tweede keer in een paar jaar tijd en ik ben opnieuw zeer tevreden met hun klantenservice. Ik zou Houdzorg Laserklinieken en in het bijzonder Carmen Schell zeker aanbevelen aan iedereen die de professionaliteit en precisie tijdens de behandeling weet te waarderen in combinatie met de aandacht, zorgzaamheid en vriendelijkheid van het huidtherapeutisch personeel.
- Eindhoven

Voelt vertrouwd, makkelijk

Heerlijk rustige uitleg, schept vertrouwen en je voelt je op je gemak
- Best

Gewoon super

Carmen heeft mij zeer deskundig en duidelijk plan van aanpak geadviseerd en t resultaat is al top! Op naar de vlgd stap.
- Veldhoven

De behandeling ging goed en snel

Goede behandeling met duidelijke uitleg vooraf. Ik ben blij met het resultaat!
- Vessem

Gewoon goed!

Afspraak is snel gemaakt, de behandeling wordt deskundig uitgevoerd. De behandelaars zijn vriendelijk en pro-actief.
- Utrecht

Top ervaring

Mijn ervaringen zijn altijd goed en kom er al jaren.
- Utrecht

Fijne en serieuze zorg!

Ik kom, ondanks dat het weglaseren van mijn tattoo niet een heel fijne ervaring is, graag bij de laserkliniek in Almere. De sfeer is er fijn, het personeel is vriendelijk, betrokken en kundig en ik krijg er passend advies. Er wordt goed gekeken naar mijn huid en de reactie van het laseren en vanuit daar wordt het plan van aanpak dan weer bijgesteld. Fijn!
- Purmerend

Gewoon top service

Supere ontvangst ! En leg alles netjes uit , denkt commercieel , maar ik ben zelf verkoper dus ik hou daar wel van :). En verders gewoon zeer aangenaam tijdens behandeling! Zou zeker aanbeveling doen ! Ps alleen voortaan met naam aanspreken ipv meneer . Dan is het 10/10
- Pelt , België

Goede ervaring

Bekwaam personeel
- Eindhoven
787 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Acne littekens verwijderen tarieven

We nodigen je graag uit voor een (vrijblijvend) intakegesprek om te bespreken hoe we jouw acné het beste kunnen behandelen. We stellen een helder plan van aanpak op en bieden meteen duidelijkheid over het aantal behandelingen. Zo is er van te voren duidelijkheid over het aantal behandelingen. Omdat wij werken met vaste tarieven weet je ook direct wat de kosten zijn voor de acné behandeling.

Acnebehandelingen

Behandeling Prijs per behandeling
Acne Milkpeel € 115,-
Actief acne Milkpeel + YAG laser € 175,-
Acnelittekens TCA gelaat € 200,-
Acnelittekens TCA hals en decolleté € 220,-
Acnelittekens LED voor littekens (20 minuten) € 100,-

Fractional CO² Laser t.b.v. Acnelittekens

Gebied Prijs per behandeling
Hele gezicht € 525,-
Hele gezicht
+ 3x LED op dag 3,6 en 10
€ 750,-
Wangen € 350,-
Rond ogen € 275,-
Rondom mond € 275,-

Waarom Huidzorg Laserklinieken?

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • Gevestigd in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten
  • 20+ jaren ervaring

Meer weten over onze behandelingen?
Vraag de gratis brochure aan.

"*" geeft vereiste velden aan

AVG*

Onze huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten zijn specialisten in hun vakgebied. Zij helpen je graag verder met deskundig advies, ondersteuning, begeleiding én behandeling.

Marlous Soesbergen

Huidtherapeut

Karin Aalbers

Huidtherapeut

Gitte Danen

Huidtherapeut

Angela Paalvast

Huidtherapeut

Sabine Pirovano

Huidtherapeut

Lotte Reijers

Huidtherapeut

Carmen Schell

Huidtherapeut

Joyce Hoogerwerf

Huidtherapeut

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws & ontwikkelingen rondom onze kliniek? Volg ons dan op Instagram of bekijk #huidzorgklinieken.

© Copyright 2023 - Huidzorg Laserklinieken