Wij verwijderen tatoeages in alle soorten, maten en kleuren

Een tattoo is een verfraaiing van je lichaam, maar soms voelt dat niet zo. Je hebt spijt van een keuze die je in het verleden of recent gemaakt hebt. Je tattoo laten verwijderen is dan een goede optie. Bij Huidzorg Klinieken ben je in ervaren en vertrouwde handen.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het verwijderen van tatoeages in alle soorten, maten en kleuren. Doordat onze huidtherapeuten werken met de meest geavanceerde lasers (en verschillende laserfrequenties) verwijderen we je tatoeage vakkundig. Huidzorg Klinieken heeft ook de nieuwste soort lasers op het gebied van tatoeageverwijdering in huis; de Picolaser. Hiermee kunnen tatoeages sneller verwijderd worden t.o.v. de traditionele lasers.

Tijdens een 1e gratis en vrijblijvend consult vertelt onze specialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van al je vragen. Bel, of reserveer direct.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*
Hidden

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*
Hidden

Tatoeage verwijderen in beeld

Je vindt ons in:

Naar vestigingen

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Hoe gaat Huidzorg Klinieken te werk?

Voor alle behandelingen hanteren wij een 3-stappen-plan:

Stap 1: Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek   

 • In de vestiging van je keuze
 • Volop ruimte om vragen te stellen aan de behandelend specialist
 • Behandelplan op basis van jouw situatie

Hierna neem je de beslissing of je de behandeling in gang zet.

Stap 2: De laserbehandeling(en)

We ontvangen je in een van onze vestigingen voor de eerste behandeling. Aansluitend maken we een vervolgafspraak.

Stap 3: Nazorg

 • Wij geven advies over wat je wel en niet mag doen tijdens en na de behandeling
 • Ook na afronding van de behandelingen zijn wij bereikbaar en staan voor je klaar

Hoeveel behandelingen zijn nodig om mijn tatoeage te verwijderen?

De duur van jouw behandeling is afhankelijk van:

 • de kleur van de inkt
 • de diepte van de inkt
 • de gebruikte inktsoorten bij jouw tatoeage
 • de soort laser die wordt gebruikt (Picolaser of traditionele laser)

Wanneer wordt gewerkt met de traditionele laser heeft het verwijderen van een ‘amateur’ tatoeage gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig en een professioneel geplaatste tatoeage 8 tot 15 laserbehandelingen.

Met de Picolaser kunnen tatoeages tot een keer zo snel worden verwijderd: voor een ‘amateur’ tatoeage gemiddeld 2 tot 4 behandelingen en voor een professioneel gezette tatoeage 5 tot 8 behandelingen.

De tijd tussen de behandeling is in het begin minimaal 6 á 8 weken. Een langere periode tussen de behandelingen is geen probleem. Soms is het zelfs beter voor de huid om een langere periode tussen de behandelingen te laten om de huid de kans te geven om te genezen. Dit gaat in overleg met de behandelaar.

Tijdens je 1e consult kunnen wij een goede inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen.

Is de behandeling pijnlijk?

Een tatoeage verwijderen is niet geheel pijnloos. Het is te vergelijken met het zetten van een tatoeage.

Het pijnlijke gevoel wordt minder naarmate de tatoeage vervaagt. Voor en tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld met koude lucht. Hierdoor wordt de huid een beetje verdoofd en doet het minder pijn.

De behandeling gaat erg snel. Een kleine tatoeage is binnen 5 minuten behandeld. Na de tatoeage behandeling kan de huid wat branderig aanvoelen maar zal je geen pijn meer ervaren.

Is mijn tatoeage na de behandeling volledig verdwenen?

In 98% van de gevallen; ja! Meestal laseren we een tattoo in zijn geheel weg. Dit is o.a. afhankelijk van hoe diep een tatoeage is gezet en de hoeveelheid inkt die is gebruikt.

Ontstaan er littekens vanwege de behandeling?

Nee, wij verwijderen je tatoeage in vrijwel alle gevallen littekenvrij.

Wat kost het om mijn tattoo te verwijderen?

Kan elke kleur van een tattoo verwijderd worden?

Ja en dat maakt Huidzorg Klinieken uniek! Niet elke inktkleur kan met hetzelfde laser behandeld worden. Wij beschikken over 3 verschillende lasers en kunnen daardoor iedere inktkleur verwijderen.

Is de behandeling gevaarlijk? Wat zijn de risico’s?

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Leefregels tatoeage verwijderen

Tijdens het consult geeft de huidtherapeut je alle informatie m.b.t. de behandeling. Als aanvulling hebben wij leefregels opgesteld. Wij adviseren iedereen om dit voorafgaand aan de behandeling door te nemen.

Behandelingen voor/ na

Tatoeage voor de behandeling - Tatoeage verwijderen - Huidzorg KliniekenTatoeage na de behandeling - Tatoeage verwijderen - Huidzorg Klinieken
Tatoeage voor de behandeling - Tatoeage laseren - Huidzorg KliniekenTatoeage na de behandeling - Tatoeage laseren - Huidzorg Klinieken
tattoo voor verwijderentattoo na verwijderen
tatoeage verwijderentattoo na behandeling
Tatoeage verwijderen voorTatoeage verwijderen na

Tatoeage verwijderen

Metaaloxidatie behandelen - Huidzorg Klinieken

Metaaloxidatie behandelen

Door het dragen van sieraden kan er een verkleuring ontstaan in de huid. Dit komt doordat het metaal van het sieraad reageert op zijn omgeving en daardoor kan oxideren en een verkleuring kan afgeven aan de huid. Indien de verkleuring permanent aanwezig is, is het mogelijk om dit met laserbehandelingen weer te verwijderen.

Lees meer
Straatvuil voor de behandeling - tattoo verwijderen - Huidzorg Klinieken

Straatvuil verwijderen

Door een val op het asfalt kunnen kleine asfaltdeeltjes in een wond terecht komen. Dit kan een grijsachtige verkleuring in de huid geven die soms niet meer weg gaat, dit noemen we straatvuil. Wanneer deze verkleuring permanent aanwezig is kunnen we door middel laserbehandeling de verkleuring verwijderen.

Lees meer
Bestralingspuntjes verwijderen - tatoe verwijderen - Huidzorg Klinieken

Bestralingspuntjes verwijderen

Wanneer iemand een bestralingstherapie moet ondergaan kan het zijn dat er zwarte puntjes in de huid worden getatoeëerd om de locatie van het bestraalde gebied aan te geven. Deze puntjes kunnen permanent zijn en voor sommige mensen storend wanneer de bestralingsbehandelingen niet meer nodig zijn. Door middel van laserbehandeling kunnen deze puntjes worden verwijderd.

Lees meer

Tevreden klanten / reviews

Fijne behandeling!

Zeer fijne behandeling gehad van Lotte! Samen gekeken naar de mogelijkheden en verwachtingen. Lotte legt alles goed uit en de behandeling verloopt heel soepel. De resultaten na de eerste behandeling waren [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 29 november 2022

Uitstekend

Heel erg blij met het resultaat, goede uitleg en vriendelijk personeel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 16 november 2022

Erg comfortabel en snel gedaan

Gezichts ontharen met een laser is altijd pijnlijk maar ik werd constant gerust gesteld en er werd veel gecommuniceerd over mijn pijn en wanneer welk deel van het gezicht werdt [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - 8 november 2022

Uitstekend!

Een gezellige praktijk in Almere, de medewerkers zijn vriendelijk en bij binnenkomst krijg je een lekker bakje koffie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 7 november 2022

Tarieven tatoeage verwijderen

Gemiddeld aantal behandelingen pigment is 3 keer, tatoeage 3 tot 5 amateur gezet (picolaser 2 tot 4), 8 tot 15 professioneel gezet (picolaser 6 tot 12), Striae/wijnvlek 6 tot 8 keer, litteken 4 tot 6 keer. Het aantal behandelingen van een tatoeage is slechts een indicatie omdat het resultaat afhankelijk is van verschillende factoren zoals: diepte, inktsoort, ouderdom dan wel amateur of professioneel gezet.

In de onderstaande tabel vind je de prijzen per cm2 per behandeling voor een tattoo verwijderen.

cm²≤ 5 cm²≤ 10 cm²≤ 15 cm²≤ 20 cm²≤ 25 cm²≤ 50 cm²≤ 100 cm²≤ 500 cm²≤ 1000 cm²
Tatoeage€ 75,-€ 100,-€ 125,-€ 150,-€ 175,-€ 200,-€ 225,-€ 250,-€ 300,-
Tatoeage d.m.v. picolaser€ 95€ 125,-€ 160,-€ 190,-€ 220,-€ 250,-€ 280,-€ 315,-€ 375,-

Meer weten over de kosten voor het verwijderen van je tatoeage? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen. We nemen rustig de tijd om het behandelplan door te spreken. Daarnaast schetsen we ook een helder behandelplan, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten
 • 20+ jaren ervaring

Ontvang onze gratis brochure

Team in beeld

Lasers in beeld

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

Hoe werkt het?

Het is belangrijk dat je jezelf goed laat informeren voordat je een beslissing neemt. Iedere tatoeage is anders. En ook de huid is bij iedereen weer anders.

Laat je daarom goed informeren door een huidtherapeut over welke behandeling voor je huidtype en soort tatoeage het beste is. Want dat alleen zo bereik je het beste resultaat. Wat toch het belangrijkste is in dit proces.

Zo zijn er meerdere soorten lasers die we kunnen inzetten. Vooral afhankelijk van het soort huidtype dat gelaserd moet worden. Tijdens de laserbehandeling wordt er een lichtbundel gericht op de tatoeage. Omdat de inkt van de tatoeage het licht absorbeert valt deze uiteen in kleine deeltjes. En het lichaam voert deze kleine deeltjes af. Zo verdwijnt uw tatoeage langzaam na meerdere behandelingen.

Niet elke inktkleur kan met hetzelfde laser behandeld worden. We beschikken over 3 verschillende lasers en kunnen daardoor iedere inktkleur verwijderen. Met onze picolaser beschikken we over de laatste technologie op het gebied van laserbehandelingen.

Onze laserbehandeling is daarnaast veilig. Er bestaat bij ieder medische ingreep altijd een kans op bijwerkingen. Alleen HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren deze behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.