Glow facial - Oppervlakkige, cosmetische microneedling

Bij de Glow facial stimuleren we de celvernieuwing door het gebruik van hoge concentraties vitamine C, namelijk 70%. Door de vitamine C in de huid te needlen wordt het tot wel 80% beter opgenomen in de huid. Dit geeft de huid een antioxidant boost waardoor deze beter beschermt is tegen de schade van vrije radicalen die o.a. veroorzaakt worden door Uv-straling (zonblootstelling). Hierdoor wordt het huidverouderingsproces vertraagt zoals het ontstaan van pigment en rimpels.

De huid krijgt na de behandeling een gezonde doorbloeding waardoor de huid een mooie glow vertoont en er voller en gladder uit zal zien. Hij kan zich beter beschermen tegen zonblootstelling en zal beter gehydrateerd zijn.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult met een van onze huidtherapeuten. Tijdens dit consult kijken we naar jouw situatie en beantwoordt de huidtherapeut al je vragen. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*
Hidden

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*
Hidden

Microneedling in beeld

Je vindt ons in:

Naar vestigingen

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Hoe gaat Huidzorg Klinieken te werk?

Voor alle behandelingen hanteren wij een 3-stappen-plan:

Stap 1: Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek   

 • In de vestiging van je keuze
 • Volop ruimte om vragen te stellen aan de behandelend specialist
 • Behandelplan op basis van jouw situatie

Hierna neem je de beslissing of je de behandeling in gang zet.

Stap 2: De behandeling(en)

We ontvangen je in een van onze vestigingen voor de eerste behandeling. Aansluitend maken we een vervolgafspraak.

Stap 3: Nazorg

 • Wij geven advies over wat je wel en niet mag doen tijdens en na de behandeling
 • Ook na afronding van de behandelingen zijn wij bereikbaar en staan voor je klaar

Wanneer is microneedling een goede optie?

Met een microneedling behandeling stimuleer je de aanmaak van nieuwe huidcellen. Je verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid. We werken met verschillende naaldlengtes, waardoor we exact op de juiste diepte kunnen werken voor jouw huidprobleem. De volgende huidproblemen kunnen we goed behandelen met microneedling:

 • Doffe huid
 • Fijne rimpels of lijnen
 • Grove poriën
 • Ruwe en grove huid
 • Zonbeschadigde huid
 • Acnelittekens
 • Huidveroudering (door roken)
 • Verkleuring in de huid

Tijdens een afspraak met een van onze huidspecialisten geven we je graag meer informatie over de behandeling en de mogelijkheden.

Is deze behandeling geschikt voor mij?

De microneedling behandeling is voor veel huidtypes geschikt. Tijdens het consult dat we gaan inplannen bekijken we de huid en zal de huidtherapeute bepalen of we het huidprobleem dat je ervaart effectief kunnen behandelen. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Zo weet je direct wat je te wachten staat en wat je van ons kunt verwachten.

Hoe werkt een behandeling in de praktijk?

Je huid wordt voorafgaand aan de behandeling gereinigd. Meestal wordt er een tussenstof aangebracht op de huid met actieve ingrediënten , zoals hyaluronzuur of vitamine C. Vervolgens wordt met de I’M microneedlingpen rondjes gedraaid over de huid. De 36 naaldjes in de microneedlingpen bewegen snel op en neer en maken op deze manier microkanaaltjes in de huid. Hiermee wordt de huid aangezet zichzelf te herstellen en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels wordt gestimuleerd. Actieve ingrediënten kunnen door de microkanaaltjes 40 tot 80% beter worden opgenomen in de huid. Na de behandeling wordt een kalmerend masker aangebracht. Een behandeling met de microneedlingpen duurt 20-40 minuten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de huidconditie en de indicatie. Gemiddeld zijn 3 tot 6 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. De tijd tussen deze behandelingen is afhankelijk van de indicatie.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

Na de behandeling zal de huid rood zijn en kan licht zwellen. Bij diepere behandeling kunnen puntbloedingen zichtbaar zijn. Bij oppervlakkige behandelingen zal dit niet tot minimaal zichtbaar zijn. De roodheid is meestal met enkele uren weer hersteld, de lichte zwelling kan 24 tot 48 uur aanhouden.

Wordt de behandeling vergoed door mijn verzekeraar?

Of de kosten worden vergoed is afhankelijk van de indicatie waarbij de behandeling wordt toegepast. Acnetherapie wordt door zorgverzekeraars vaak vergoed vanuit een aanvullend pakket. Wij voldoen aan alle eisen van de zorgverzekeraars. Om te weten of je recht hebt op vergoeding adviseren wij om je polisvoorwaarden na te kijken of contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Wat kost een microneedling behandeling?

Een cosmetische behandeling met microneedling, Glow facial of Mela lightning, kost €190,- per keer. De kosten van de diepe, medische microneedling zijn afhankelijk van de gebieden en of en welke combinaties worden toegepast met peelings. De prijzen hiervan worden tijdens het gratis en vrijblijvend consultgesprek besproken.

Hier vind je meer informatie over onze microneedling tarieven.

Welke gevaren en risico's komen bij de behandeling kijken?

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Wij adviseren de Cosmo Peel Forte voor maximaal resultaat

Onze laser behandelingen voor het verwijderen van rimpels en lijntjes zijn uiterst effectief en al helemaal in combinatie met de Cosmo Peel Forte van Dermaceutic.

De producten zijn verkrijgbaar in alle klinieken. Onze huidtherapeuten adviseren je graag en beantwoorden al je vragen tijdens het 1e gratis consult.

Reserveer nu!

Tevreden klanten / reviews

Vakkundige behandeling en een warme en vriendelijke begeleiding

Zowel bij de intake, behandeling als nacontrole werd ik warm en vriendelijk ontvangen. De eerste keer een laserbehandeling aan je gezicht maakt je onzeker, daarom voelde het heel fijn om [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldermalsen - 2 december 2022

Top Service

Gegaan voor een verwijdering van een tattoo werd goed behandeld. Top service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 2 december 2022

Fijne behandeling!

Zeer fijne behandeling gehad van Lotte! Samen gekeken naar de mogelijkheden en verwachtingen. Lotte legt alles goed uit en de behandeling verloopt heel soepel. De resultaten na de eerste behandeling waren [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 29 november 2022

Uitstekend

Heel erg blij met het resultaat, goede uitleg en vriendelijk personeel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 16 november 2022
 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten
 • 20+ jaren ervaring

Ontvang onze gratis brochure

Team in beeld

Lasers in beeld

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.