Peelings

Bij sommige aandoeningen is een laserbehandeling geen (geschikte) optie en bied een behandeling met peeling beter resultaat. In onze kliniek werken wij met verschillende peelings van Dermaquest. Bij een Derma Peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de bovenste laag van de huid (de dode huidcellen) er af ‘peelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn.

Er zijn verschillende peelings variërend van lichte ‘lunchpauze peelings’ die subtiele resultaten boekt en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar een langere herstelperiode hebben.

Tijdens een 1e gratis en vrijblijvend consult vertelt onze specialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van al je vragen. Bel, of reserveer direct.

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
AVG*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
AVG*

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Je kan met ons in contact komen via onze email, via onze website of telefonisch. Dan kunnen wij met jou vrijblijvend en gratis een consultgesprek plannen met een van onze huidtherapeuten in een van de zes vestigingen.

Tijdens het consult kijken wij naar jouw situatie en je hulpvraag om aan de hand daarvan een behandelplan vast te stellen. Je weet dan precies waar je aan toe bent, hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat je kan verwachten. Daarna maken wij een afspraak voor de eerste behandeling. Indien er tijd is na het eerste consultgesprek en het doornemen van de algemene voorwaarden en informed consent is het mogelijk direct de behandeling te starten.

Na de eerste behandeling plannen wij direct de volgende afspraak, waarbij wij rekening houden met het besproken aantal wachtweken. Je krijgt adviezen mee voor thuis, bijvoorbeeld om je huid tegen de zon te beschermen en waar je verder rekening mee moet houden. Dit alles om tot een optimaal resultaat te komen en je huid zo mooi mogelijk te houden. Je kan altijd na de behandeling vragen stellen of als je later thuis bent per email of telefonisch.

Wij kunnen met peelings allerlei indicaties behandelen, waaronder acne, huidvernieuwing, huidverbetering en huidverjonging. Ook acne littekens en andere littekens zijn eventueel met peeling te behandelen net als dat een peeling voor algemene huidverbetering geschikt is.

Het is afhankelijk van je huidtype en indicatie om te beoordelen wat de beste peeling voor jou is. Het is daarbij belangrijk om je huid goed voor te bereiden voor de behandeling, zodat de peeling het beste functioneert. In het behandelplan komt de peeling te staan, maar het is mogelijk deze bij te stellen. Wij beginnen doorgaans met een mildere peeling om je huid te laten wennen. De keren daarna is het mogelijk om een medium peeling of diepe peeling in te zetten. Dit bespreken wij vooraf net als de nabehandeling, want deze verschilt per peeling net als de downtime. Welke peeling het beste is, bespreken wij graag met jou in een consultgesprek.

Dermaceutic heeft meerdere peelings, zoals een TCA peeling met trichloorazijnzuur in verschillende sterktes. Bijvoorbeeld met 12%, 15% en 18%. Wij hebben ook de Cosmo Peel Forte als sterke peeling. De TCA peelings zijn vooral ter huidverbetering. Als er sprake is van zonneschade maken wij gebruik van peelings met een hogere concentratie. Dit zorgt voor een diepere werking om rimpels en lijntjes te verminderen, maar ook om acne littekens minder zichtbaar te maken.

Cosmo Peel Forte is een voorbeeld van een mooie peeling die dieper in de huid werkt en bijzonder geschikt is voor de verslapte huid. De lijnen in het gelaat, zoals rond de ogen zijn hier prima mee te behandelen. Dit is een combinatie van TCA met fenol en de fenol maakt de TCA sterker en zorgt voor minder pijnbeleving. Het is een sterke peeling waar een voorbehandeling en natraject voor nodig zijn.

Als nabehandeling zijn er verschillende producten beschikbaar om je huid goed te behandelen. Na de behandeling kan je huid gedurende de eerste twee of drie dagen oedeem bevatten en dat uit zich in een flinke zwelling. Er komen grote vellen van de huid los. Het is dan ook raadzaam om de eerste week na de behandeling geen afspraken buitenshuis te plannen, want de huid ziet er dan niet goed uit. De periode na de behandeling wordt als pittig ervaren en geeft wat ongemak. De behandeling zelf is niet echt pijnlijk, maar geeft wel een ongemakkelijk gevoel.

Wij hebben ook nog de Mela Peel die op pigment werkt en waarmee zowel melasma als zonneschade uitstekend mee te behandelen is. Dit is een milde behandeling om op milde wijze pigment goed aan te pakken. Verder hebben wij nog een Milk Peelk als milde peeling om als voorbehandeling te gebruiken of om opliggende pigmentvlekken aan te pakken en je huid een goede boost te geven.

Het kan zijn dat de huid wat meer schilfering geeft, maar dat is wel afhankelijk van hoe je huid is voorbereid voor de behandeling. Ook de conditie van je huid speelt een rol. Het is altijd wel belangrijk om rekening te houden met een goede nazorg en met een goede voorbereiding. Bijwerkingen, zoals het ontstaan van pigment komen vrijwel altijd door na de peeling met je huid in de zon te gaan en bloot te stellen aan uv-licht. Deze bijwerking kan ook voorkomen omdat de huid niet goed is voorbereid of omdat niet de juiste peeling is toegepast. Daarom is het ook zo belangrijk dat je vooraf goed voorbereid bent en dat je een goede voorlichting krijgt, zoals van onze huidtherapeuten.

Het is belangrijk dat je altijd een hoge SPF gebruikt. Daarnaast hangt de nazorg af van het type peeling dat gedaan is. Daar worden de producten op afgestemd, zoals Phantenol als ontstekingsremmend middel of vitamine K dat in K Ceutic zit met een hoge factor of andere versterkende producten.

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Meer informatie over de kosten van deze behandeling lees je bij de tarieven.

Peelings in beeld

Visia Huidanalyse

Benieuwd hoe het met je huid gesteld is? Visia huidanalyse weet exact wat jouw huid nodig heeft. Meer weten?

Naar Visia Huidanalyse

Onze klanten aan het woord

Zeer goed

Ik kon snel terecht e de behandeling ging veel sneller dan ik gedacht had. Inderdaad gevoel van elastiekje tegen he huid.
- Best

Super

Heel tevreden, snelle resultaten en totaal niet pijnlijk.
- Limburg

Geruststellend en goede informatie.

Toen ik als eerste aankwam werd ik meteen goed ingelicht. Ze stelde mij meteen op mijn gemak en beantwoord al mijn vragen duidelijk. Fijne behandeling met het gewenste resultaat. Kortom ben ik zeer tevreden!
- Lommel

Ik kom er graag terug!

Zichtbaar resultaat naar enkele keren! Heb er nu 6 in totaal opzitten.
- Helmond

Ben erg tevreden Er wordt goed geluisterd mee gedacht en deskundig gewerkt.

Ik heb een erg prettige ervaring. Heb een aantal verschillende behandelingen gehad behandeld door Marloes ze is erg leuk en professioneel. Ben in het verleden meerdere plekken geweest voor mijn probleem en uiteindelijk hier echt goed geholpen! Behandeling zijn laser ontharen , permanente make-up verwijderd en huidvernieuwing.
- Almere

Top behandelingen

Laser ontharen gaat snel en zo goed als pijnloos. Super blij mee het resultaat!
- Amsterdam

Een goede service

De behandeling doet geen pijn.
- Utrecht

Zeer goed resultaat

De behandeling (steelwratjes en ouderdomsvlekken verwijderen) op zich is niet erg prettig, want het is zonder verdoving, maar is wel te doen. Carmen zelf is deskundig, vriendelijk en geduldig. Ze legt duidelijk uit wat er mogelijk is en wat er gaat gebeuren en ze staat open voor vragen. Ook na de behandeling wordt na een periode gevraagd hoe het verder gegaan is en of ik tevreden was. Ik kan Carmen van huidzorgkliniek in Best daarom zeker aanbevelen.
- Best

Deskundig & vriendelijk

Carmen heeft mij op een hele fijne wijze geholpen. Ze was vriendelijk, duidelijk en deskundig. Het litteken is na de behandeling een stuk minder dik. Zeker nog niet helemaal weg, maar dat was van tevoren goed uitgelegd; het beoogde resultaat van de behandeling was duidelijk van tevoren gecommuniceerd.
- Utrecht

Geweldig Top!

Ik ben blij dat ik uiteindelijk bij deze kliniek terecht gekomen ben! Zo een vriendelijke en duidelijke uitleg wat ik daar gekregen heb! En de behandeling was echt professioneel! Beter kan niet!
- Roermond
799 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Peelings tarieven

 
Behandeling Indicatie Per behandeling
Milkpeel Acne, huidverbetering, voorbereidende peel € 115,-
Milkpeel + YAG laser of LED Actief acne, actief rosacea € 175,-
TCA gelaat Huidverbetering, huidverjonging, (acne)littekens € 200,-
TCA hals en decoleté Huidverbetering, huidverjonging, (acne)littekens € 220,-
Milk/TCA & Erbium: Glass laser Huidverbetering, huidverjonging € 295,-
Mela peel Melasma, zwangerschapsmasker, hyperpigmentatie € 200,-
Cosmo peel forte Huidverjonging intensief € 565,-
CO2 gelaat + LED 3x op dag 3,6 en 10 Huidverjonging intensief € 750,-
Cosmo peel forte + LED 3x op dag 3,6 en 10 Huidverjonging intensief € 750,-

Waarom Huidzorg Laserklinieken?

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • Gevestigd in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten
  • 20+ jaren ervaring

Meer weten over onze behandelingen?
Vraag de gratis brochure aan.

"*" geeft vereiste velden aan

AVG*

Onze huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten zijn specialisten in hun vakgebied. Zij helpen je graag verder met deskundig advies, ondersteuning, begeleiding én behandeling.

Marlous Soesbergen

Huidtherapeut

Karin Aalbers

Huidtherapeut

Gitte Danen

Huidtherapeut

Sabine Pirovano

Huidtherapeut

Carmen Schell

Huidtherapeut

Joyce Hoogerwerf

Huidtherapeut

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws & ontwikkelingen rondom onze kliniek? Volg ons dan op Instagram of bekijk #huidzorgklinieken.

© Copyright 2023 - Huidzorg Laserklinieken