Lasercentrum Utrecht

Last van een huidaandoening en woon je in de regio Utrecht? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een behandeling bij ons lasercentrum in Utrecht. Onze huidtherapeuten hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het behandelen van verschillende huidaandoeningen, zijn HBO-geschoold en tevens allemaal BIG-geregistreerd. Dit betekent dat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en behandelingen. Zij volgen dan ook regelmatig nascholing en cursussen.

Veiligheid en kwaliteit is voor ons namelijk zeer belangrijk als wij een cliënt helpen met zijn of haar huidaandoening. Wij willen iedereen helpen, daarom hebben wij de beschikking over 13 gespecialiseerde lasers. Met deze lasers kunnen wij elk huidtype behandelen bij lasercentrum Utrecht.

+31 (0)30 214 5909Lees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • :

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • :

Lasercentrum Utrecht

Stadkliniek Utrecht
Biltstraat 405
3572 AV Utrecht

KvK: 30146145
BTW: NL806700117B01
IBAN: NL09FVLB0699700043

Routebeschrijving naar Lasercentrum Utrecht

Met de auto

De gemakkelijkste manier om ons te bereiken is via de oostkant van Utrecht.

Vanuit Amsterdam

Via A2 neem afslag Ringweg Noord/Maarssen, vervolgens richting Utrecht (N 230) dan richting Hilversum (N 230). Neem afslag Tuindorp/Voordorp, volg de weg, spoor over, weg volgen tot rotonde (Eykmanplein), op rotonde linksaf (Kardinaal de Jongweg), spoor over tot de volgende rotonde, rechtsaf (Sartreweg). Bij de volgende rotonde (Berekuil) op de rotonde 2afslag rechtsaf afslag Buiten Wittevrouwen/Wilhelminapark/Oudwijk.
Zie verder Berekuil.

Vanuit Den Bosch vanaf A2 via A27

Vanuit Breda

A27 richting Hilversum / Almere Neem afslag 30: Veemarkt / Rijnsweerd, vervolgens afslag Rijnsweerd, je komt uit op een grote T-kruising met stoplichten. Hier ga je rechts, bij de eerste volgende rotonde (Berekuil) de 4eafslag:Buiten Wittevrouwen/Wilhelminapark/Oudwijk (Berekuil)
Zie verder Berekuil.

Vanuit Arnhem

A12 tot knooppunt Lunetten, neem de afslag richting Utrecht/ Den Haag, vervolgens richting Hoograven/Lunetten, rechts aanhouden de Waterlinieweg op. Je rijdt door tot de rotonde (Berekuil). Neem vervolgens 4e afslag Buiten Wittevrouwen/Wilhelminapark/Oudwijk.
Zie verder Berekuil.

Vanuit Rotterdam / Den Haag

Via A12 vanaf knooppunt Oudenrijn richting Utrecht/Houten, vervolgens afslag Hoograven/Lunetten volgen: (1eafslag rechts de Waterlinieweg op). Je rijdt door tot de rotonde. Neem vervolgens 4e afslag Buiten Wittevrouwen/Wilhelminapark/Oudwijk (Berekuil).
Zie verder Berekuil.

Vanuit Amersfoort

Via A28 vanaf knooppunt Rijnsweerd richting Utrecht- Centrum, aan het eind van de A28 kom je uit op een grote T-kruising met stoplichten. Hier ga je rechts, bij de eerste volgende rotonde (Berekuil) de 4e afslag: Buiten Wittevrouwen/Wilhelminapark/Oudwijk (Berekuil)
Zie verder Berekuil.

Vanuit Hilversum

Via de A27, neem afslag 31 richting Breda. Bij knooppunt Rijnsweerd de A28 richting Utrecht. U komt uit op een grote T-kruising met stoplichten. Hier ga je rechts, bij de eerste volgende rotonde (Berekuil) de 4e afslag: Buiten Wittevrouwen/Wilhelminapark/Oudwijk (Berekuil)
Zie verder Berekuil.

Berekuil

De Berekuil is een rotonde.

 • Op de Berekuil afslag: Buiten Wittevrouwen/Wilhelminapark/Oudwijk
 • Daarna (na stoplichten rechts aanhouden) Buiten Wittevrouwen (Museumlaan)
 • Weg volgen tot over het spoor (rotonde)
 • Op de rotonde 2e afslag over verkeersdrempel (parallel weg Maliebaan
 • Na 30 meter rechtsaf slaan (Maliestraat)
 • 1e straat links (Mgr. Van de Weteringstraat)
 • 1e straat rechts (Badstraat) weg volgen, deze weg gaat over in:
 • Deken Roesstraat en Sweelinckstraat ( ± 300 meter)
 • Bij eerste stoplichten direct rechtsaf fietspad op (voor bestemmingsverkeer)
 • Na 200 meter rechtsaf, je rijdt nu het parkeerterrein van de Stadskliniek Utrecht op. Lasercentrum Biltstraat is achter in de Stadskliniek gevestigd.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station elke 5 minuten de volgende stadsbussen:

 • Lijn 128, 28 (richting de Uithof), 53, 74 (richting Zeist), 77 (richting Bilthoven)
 • Uitstappen op Biltstraat, halte Witte vrouwen
 • Je loopt 200 meter met de bus mee, aan rechterkant vind je ons, groot wit gebouw; de Stadskliniek Utrecht.
 • Reistijd met de stadsbus ± 10 minuten.

Neem een kijkje binnen

 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten
 • 20+ jaren ervaring

Ontvang onze gratis brochure

Laserbehandelingen

Laser ontharen - Huidzorg Klinieken

Laser ontharen

Ongewenste haargroei is een veelvoorkomend probleem waar heel veel mensen last van hebben. Haren verwijderen door middel van scheren of harsen heeft vaak rode bultjes, jeuk of ingegroeide haartjes als gevolg. Laser ontharen zorgt voor een glad en blijvend resultaat.

Lees meer
Tatoeage verwijderen - Huidzorg Klinieken

Tatoeage verwijderen

Een tattoo is een verfraaiing van je lichaam, maar soms voelt dat niet zo. Je hebt spijt van een keuze die je in het verleden of recent gemaakt hebt. Je tattoo laten verwijderen is dan een goede optie. Bij Huidzorg Laserklinieken ben je in ervaren en vertrouwde handen.

Lees meer
Permanente make up verwijderen - Huidzorg Klinieken

Permanente make-up verwijderen

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die permanente make-up laten zetten. Bijvoorbeeld het opvullen of inkleuren van wenkbrauwen, een liplijntje laten zetten of het plaatsen van een lijntje rondom de ogen. Veel mensen zijn blij met het resultaat maar helaas zijn er ook resultaten die minder mooi zijn.

Lees meer
Moedervlekken verwijderen - Huidzorg Klinieken

Moedervlek(ken) verwijderen

Vrijwel iedereen heeft een of meerdere moedervlekken op het lichaam. Maar jij ervaart ze als storend. Je moedervlek(ken) laten verwijderen is dan een goede optie. Bij Huidzorg Laserklinieken ben je in ervaren en vertrouwde handen.

Lees meer
Pigmentvlekken verwijderen - Huidzorg Klinieken

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken zijn meestal niet schadelijk voor de gezondheid, maar worden wel als storend ervaren. De vlekken komen het meest voor op lichaamsdelen die blootgesteld worden aan de zon. Dat zijn uiteraard de lichaamsdelen met de grootste zichtbaarheid zoals het gelaat, armen en benen.

Lees meer
Vaatafwijkingen behandelen - Huidzorg Klinieken

Vaatafwijking behandelen

Met laser kunnen vaatafwijkingen prima behandeld worden. Denk bij vaatafwijkingen aan verschillende klachten zoals spataderen, couperose, rosacea, wijnvlekken of andere storende vaatjes.

Lees meer
Rimpels en lijntjes verwijderen - Huidzorg Klinieken

Rimpels en lijntjes verwijderen

In de loop der jaren vermindert de conditie van je huid. Hierdoor kunnen fijne lijntjes en rimpels ontstaan. HuidzorgKlinieken.nl biedt verschillende mogelijkheden om je huid te verjongen en lijntjes en rimpels te verwijderen.

Lees meer
Huidvernieuwing met behulp van co2 laserbehandeling - Huidzorg Klinieken

Huidvernieuwing

Voor huidvernieuwing zetten wij de nieuwste gefractioneerde Co2 laser in. Tijdens de behandeling worden hele kleine gaatjes in de huid gemaakt. De energie verspreid zich daarna onder de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit resulteert in een dikkere en strakkere nieuwe huid.

Lees meer
Acne (jeugdpuistjes) behandelen - Huidzorg Klinieken

Acné behandelen

Acné, in de volksmond ook wel jeugdpuistjes genoemd, is een huidaandoening waar vrijwel iedereen in het leven mee te maken krijgt. De mate waarin en de leeftijd waarop kunnen enorm verschillen.

Lees meer
Littekens verwijderen - Huidzorg Klinieken

Littekens verwijderen

Het hebben van een litteken is voor veel mensen onprettig. Soms is het een herinnering aan een vervelende gebeurtenis. Maar daarnaast wordt een litteken van als cosmetisch storend ervaren. Andere vaak gehoorde klachten over littekens zijn pijn, jeuk en bewegingsbeperking.

Lees meer

Overige behandelingen

Peelings - Huidzorg Klinieken

Peelings

Bij sommige aandoeningen is een laserbehandeling geen (geschikte) optie en bied een behandeling met peeling beter resultaat. In onze kliniek werken wij met verschillende peelings van Dermaquest. Bij een Derma Peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de bovenste laag van de huid (de dode huidcellen) er af ‘peelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn.

Lees meer
Microdermabrasie behandeling - Huidzorg Klinieken

Micodermabrassie behandeling

Heb je last van een doffe, onzuivere huid of kleine acnelittekens? Een microdermabrasie behandeling biedt dan een uitkomst. Microdermabrasie klinkt als een ingewikkelde behandeling, maar dat is het niet.

Lees meer
Ooglid wallen behandelen - Huidzorg Klinieken

Oogleden liften

De oogleden zijn tekenend voor je gelaat en je gezichtsuitdrukking. Hangende oogleden zorgen vaak voor een sombere en vermoeide indruk, terwijl jij je niet zo voelt. Dat is vervelend en vaak cosmetisch storend.

Lees meer
Steelwratjes verwijderen - Huidzorg Klinieken

Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes, ook wel wild vlees of fibromen genoemd, zijn kleine huidgezwelletjes die goedaardig zijn. Ze zijn geheel onschuldig maar kunnen wel cosmetisch storend zijn. Als ze in een gebied zitten waar je de haren wilt scheren, dan zijn de wratjes ook erg vervelend. Gelukkig zijn steelwratjes makkelijk te verwijderen.

Lees meer
Producten - Huidzorg Klinieken

Producten

ZO medical is een productlijn ontwikkeld door dokter Zein Obagi, een dermatoloog uit Amerika. Zijn visie over de huid is anders dan andere merken. Hij behandelt een huidprobleem niet als losstaande aandoening maar vanuit de gedachte de gehele huid gezond te maken en goed te laten functioneren.

Lees meer

Tevreden klanten / reviews

[kiyoh-klantenvertellen layout=”list” show_stars=”yes” stars_theme=”yellow” stars_size=”small” show_logo=”no” show_summary=”no” hide_without_rating=”yes” hide_without_rating_text=”yes” hide_without_author=”no” do_show_reviews=”yes” show_reviews_amount=”4″ start_with_review=”0″ show_review_rating=”no” limit_review_length=”30″]

[kiyoh-klantenvertellen-summary show_stars=”yes” show_logo=”yes” stars_size=”large”]