Permanente make-up verkeerd gegaan?

Permanente make-up is een fijne uitkomst voor bijvoorbeeld het opvullen of inkleuren van je wenkbrauwen, het zetten van een liplijntje of een lijntje rond je ogen. Ook permanente make-up voor je wimpers is zelfs mogelijk. Het bespaart je een hoop tijd en moeite met vaak een mooi resultaat.

De negatieve kant van permanente make-up

Een mooi resultaat is altijd het doel, maar pakt in de werkelijkheid wel eens anders uit. Je uitstraling kan dankzij PMU anders worden en soms wordt het negatief ervaren. Enkele voorbeelden van problemen met permanente make-up:

  • Verkeerd gekleurde lipliner
  • Mislukte lipcontouren
  • Ongelijke (permanente) wenkbrauwen
  • Onnatuurlijke (permanente) wenkbrauwen
  • Te dikke of te dunne wenkbrauwen
  • Te donker of te licht gekleurde wenkbrauwen
  • Een andere uitstraling dan gewenst

Je permanente make-up verwijderen

Een bijkomend probleem is vaak het verliezen van je zelfvertrouwen vanwege een minder zelfbeeld. Het belangrijkste is dus om zo snel mogelijk van je ongewenste permanente make-up af te komen.

Dit wordt meestal gedaan door middel van lasertherapie. Echter is het wel een klus die nauwkeurig gedaan moet worden door een huidspecialist om een resultaat zonder littekens te garanderen.

Altijd littekenvrij

De huidtherapeut beslist op basis van de maat en kleur, welke laserfrequentie nodig is. Bij Huidzorg Klinieken wordt gebruik gemaakt van de meeste geavanceerde en nieuwe apparatuur en technieken. Hierdoor verwijderen wij PMU littekenvrij. We willen je het natuurlijk niet aan doen dat je na de verwijdering met vervelende littekens achter blijft.

Waarom kies je voor Huidzorg Klinieken?

Bij Huidzorg Klinieken ben je in vertrouwde handen als het gaat om het verwijderen van permanente make-up. Wij hebben al menig klant geholpen om van dit storende probleem af te komen.

Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Plan daarnaast ook gratis een vrijblijvend eerste consult in om te kijken hoe wij jou kunnen helpen.

Categorie: PMU
© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken