Spijt van een tatoeage? Laat je tatoeage weghalen door een expert!

Een tattoo zet je vaak niet zomaar, hier gaat vaak een speciaal moment aan vooraf, bijvoorbeeld een mooie herinnering. Een tattoo is een verfraaiing van je lichaam, maar helaas kun je er achteraf toch wel eens spijt van krijgen.

Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om een tatoeage te verwijderen. Een nieuwe over een bestaande tattoo zetten is gelukkig niet meer je enige optie. Huidzorg Klinieken kan je d.m.v. laserbehandeling helpen om van ongewenste tatoeages af te komen.

Hoe werkt het weg laseren van een tatoeage?

Het laseren van een tatoeage gebeurt altijd door een huidtherapeut. De huidtherapeut beslist op basis van de maat en kleur, welke laserfrequentie nodig is. Doordat er bij Huidzorg Klinieken gebruik gemaakt wordt van de meeste geavanceerde en nieuwe apparatuur, kunnen tatoeages verwijderd worden zonder dat je er littekens aan over houdt. We willen je het natuurlijk niet aan doen dat je na de verwijdering met een litteken achter blijft.

De nieuwste en meest effectieve manier om een tatoeage te verwijderen is de picolaser. Bij Huidzorg Klinieken kunnen wij je hierdoor sneller van je tatoeage af.

Waarom kies je voor Huidzorg Klinieken?

Bij Huidzorg Klinieken ben je in vertrouwde maar vooral ervaren handen als het gaat om het verwijderen van een tatoeage. Met ruim 20 jaar ervaring in het verwijderen van tatoeages in allerlei maten en kleuren kunnen wij je ongetwijfeld helpen. Bij Huidzorg Klinieken wordt er gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technieken om op een professionele maar vooral effectieve manier jouw tatoeage zonder littekens te verwijderen.

Plan gratis een vrijblijvend eerste consult in om te kijken hoe wij jou kunnen helpen om van jouw tatoeage af te helpen. Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

© Copyright 2024 - Huidzorg Laserklinieken